• RU
  • MD
  • 21.11.2018 14:26





    noiembrie 2016
    Lu Ma Mi Jo Vi Du
    « Oct   Dec »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  


    23.11.2016 | 13:24

    Partidul Șor se pregătește de alegerile parlamentare ordinare

    Detalii despre constituirea «Partidului Şor»

    CHIȘINĂU, 23 nov – Moldova News. Partidul Politic Șor a fost înregistrat oficial la Ministerul Justiției, iar în luna decembrie își va prezenta echipa, doctrina și proiectele de viitor. Anunțul a fost făcut, miercuri, de Alina Șargu, purtătorul de cuvânt al lui Ilan Șor, în cadrul unei conferințe de presă la Agenția de știri și radio Sputnik Moldova.

    ”Ministerul Justiției a înregistrat oficial noul nume, componența actualizată și noul program al partidului. Astfel, acum, Partidul Șor a devenit și din punct de vedere al formalităților parte a realității politice și a procesului politic din Republica Moldova”, a declarat Șargu.

    Odată înregistrat oficial, Partidul Șor anunță că va participa la viitoarele alegeri parlamentare ”pentru ca să câștige”.

    ”În luna decembrie, Partidul Șor își va prezenta echipa și detalii despre doctrina sa, despre planurile și proiectele sale. Noi am început deja procesul de structurare verticală și orizontală a partidului. Sunt deschise oficiile raionale și orășenești. În timp de un an, noi vom forma mii de organizații de partid, în toată țara. În prezent, noi alegem liderii regionali. Selecția este foarte minuțioasă”, a declarat Alina Șargu.

    Partidul Șor anunță că nu va prelua din practica vicioasă a altor formațiuni politice care își formează echipa după ”principiul cine a adus mai mulți bani președintelui”.
    ”Dimpotrivă, planificăm să le plătim reprezentanților noștri un salariu bun, de aceea noi suntem interesați, în primul rând, de abilitățile lor în afaceri și talentul de manager – conducător”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Ilan Șor.

    Sediul central al Partidului Șor se va afla la Orhei.

    ”Anume aici, echipa noastră dispune de acel model unic de guvernare și de dezvoltare, care va fi extins la nivelul întregii țări”, a notat Șargu.